Inter Amicos

Hoi! Hoe heet jij? Zullen we vriendjes zijn?

Van het Bestuur

Reclame

e-Boekhouden.nl

Poll

Wat vind je van de nieuwe website?


 

Biljart maandag

Op maandagavond is het ooit allemaal begonnen met het biljarten bij Inter Amicos. Eerst op een klein - min of meer verplaatsbaar - biljart en later op een groot "echt" biljart is de club 'HLGA' opgericht.

De afkorting staat voor 'Het Loopt Goed Af', hetgeen niet alleen op de altijd geslaagde avonden slaat, maar ook op het in de eerste jaren meestal behoorlijk 'aflopende' biljartveld.
Meestal is het spelletje de reden van het samenkomen, maar gezellig en vooral slap 'ouwe.....' onder het genot van een lekker koud drankje is de belangrijkste reden van het elke week komen opdraven van de spelers.
De competitie die op maandagavond wordt gespeeld loopt inmiddels al een jaar of 10 en iedere keer wordt er maar opnieuw begonnen omdat er weer eens iets niet klopt in de ranglijst, hetgeen altijd weer stof voor het slappe 'geouwe...' oplevert.

Kortom: gezelligheid is de belangrijkste reden van het samenkomen op de maandagavond en proberen de leden al jaren hun moyenne op te krikken door volledig hun eigen spel te spelen, vooral geen raad van andere spelers aan te nemen of ook maar enig naslagwerk over het spelletje tot zich te nemen.

Wil je als lid van Inter Amicos een keer van dichtbij meemaken hoe een en ander in zijn werk gaat op de maandagavond?
Kom gerust een keertje langs!

Scheveningen Merchandise