Inter Amicos

Vanuit Japan:
"Geen straat is te lang met een vriend naast je."

Van het Bestuur

Reclame

e-Boekhouden.nl

Poll

Wat vind je van de nieuwe website?


 

Al meer dan 50 jaar een begrip in de Bomenbuurt

Inter Amicos is als speeltuinvereniging al meer dan 60 jaar een begrip in de Bomenbuurt van Rijswijk.

Door de jaren heen heeft de vereniging haar activiteiten uitgebreid met activiteiten voor diegenen die het spelen in de speeltuin zijn ontgroeid maar wel bij Inter Amicos een plekje hebben gevonden om samen activiteiten in clubverband te ontplooien.

Naast een mooie groep vrijwilligers die de vereniging draaiende houden met allerlei hand- en spandiensten zijn er ook nu nog verschillende clubjes actief. Biljarten op maandagavond en dinsdagmiddag en klaverjassen op de donderdagavond zijn daar goede voorbeelden van.

Op de site zal binnenkort meer informatie over de verschillende activiteiten verschijnen. De klaverjasclub op donderdagavond heeft inmiddels een eigen pagina op de site welke je HIER kan vinden.

Het lidmaatschap voor een jaar bedraagt € 22,=. Hiervoor kun je als lid aan veel activiteiten deelnemen. Kijk hiervoor op de activiteitenagenda. Als je lid bent, kan je als kind gratis verblijven en spelen in de speeltuin, tijdens de openingstijden. Deze zijn van 2 mei tot 1 oktober 14 tot 17 uur. In het weekend (bij mooi weer) is de tuin open van 14 tot 17 uur. In schoolvakanties is de tuin doordeweeks open van 12 tot 17 uur. Kinderen die niet lid zijn betalen 50 cent. In het clubhuis zijn er verschillende dingen te verkrijgen. Voorbeelden daarvan zijn snoep, chips, ijs en wat te drinken.

Scheveningen Merchandise