Error connecting to the serverError selecting database Error connecting to the serverError selecting database Error connecting to the serverError selecting database Error connecting to the serverError selecting database Welkom op de website van Inter Amicos

De speeltuin. Al meer dan 50 jaar een begrip in de bomenwijk van Rijswijk, hoewel het 50 jaar geleden niet meer dan een grasveldje was. Nu is het al uitgegroeid tot een speeltuin, die jong en oud weet te vermaken.


Het lidmaatschap voor een jaar bedraagt € 22,=. Hiervoor kun je als lid aan veel activiteiten deelnemen. Kijk hiervoor op de activiteitenagenda. Als je lid bent, kan je als kind gratis verblijven en spelen in de speeltuin, tijdens de openingstijden. Deze zijn van 2 mei tot 1 oktober 14 tot 17 uur. In het weekend (bij mooi weer) is de tuin open van 14 tot 17 uur. In schoolvakanties is de tuin doordeweeks open van 12 tot 17 uur. Kinderen die niet lid zijn betalen 50 cent.


In het clubhuis zijn er verschillende dingen te verkrijgen. Voorbeelden daarvan zijn snoep, chips, ijs en wat te drinken.


De toezichthouders houden toezicht op de kinderen die spelen in de speeltuin. Bovendien verzorgen zij de verkoop van wat er in het clubhuis te verkrijgen is. Zij hopen u te mogen ontvangen in de speeltuin. Mocht u als niet-lid wel lid willen worden, dan kunt u dit aangeven bij de dame of heer. U krijgt dan een aanmeldingsformulier, waarna uw kind gratis kan spelen, u deel kan nemen aan activiteiten en u een maandelijks clubblad zal ontvangen.


Handelskade 2a
2282 KV Rijswijk
070-3988535
info@interamicos.nl
Zomerseizoen
02-05 / 30-09
Winterseizoen
01-10 / 30-04