WELKOM BIJ INTER AMICOS! de Buurt- en speeltuinvereniging van Rijswijk

Ondanks (of misschien dankzij) de Corona-crisis hebben de vrijwilligers van Inter Amicos de handen weer eens uit de mouwen gestoken.
De grootste klus allertijden was het opknappen van het speeldorp waar we al na het vorige seizoen aan waren begonnen. 
Verrotte delen zijn allemaal vervangen voor nieuwe en liters verf (2x in de grondverf; meerdere keren afgelakt) is er in het speeldorp gaan zitten.
Het resultaat mag er zijn:
Het speeldorp voor:                                                 Het speeldorp na:
 

Naast het speeldorp is ook de moestuin weer operationeel dankzij de inspanningen van onze vrijwilligers.
Ook is er een perenboom geplant welke uiteindelijk zgn conference-peren moet gaan leveren. Inmiddels zien we dat er al een stuk of 5 peren een poging doen om zich te ontwikkelen tot volwassen exemplaren. In het najaar staat nog gepland om een appelboom in de speeltuin te planten.
Na alle gereedschap en rotzooi van het schuur- en schilder- en reparatiewerk te hebben opgeruimd is de focus verschoven naar het onderhoud van onze binnenruimten.
De grote zaal is leeggeruimd, de gordijnen mee naar huis, de zaal is van boven naar beneden schoon gemaakt en de vloer in de was gezet.
De grote zaal voor:                                                  De grote zaal na:
.  

Met grote dank aan:
JP, Nick, Priscilla, Anja, Samira, Danny, Maurice, Leentje, Kevin, Devin, Rob, Tom, Els, Charles en Ferdi (en diegenen wiens naam hier ten onrechte niet is vermeld vanwege geheugenproblemen van de schrijver).