Hey daar,

Wat gaaf dat je interesse hebt om ons geweldige project bij Buurt- en Speeltuinvereniging Inter Amicos te ondersteunen! Jouw bijdrage als particulier of bedrijf betekent ontzettend veel voor ons en helpt ons echt om onze droom te verwezenlijken: een te gekke en inclusieve speeltuin voor alle kinderen in Rijswijk!

We willen je graag laten weten dat we een sponsor- of donatiecontract opstellen om alles goed vast te leggen. Geen zorgen, als het project onverhoopt niet doorgaat, krijg je uiteraard je donatie volledig terug. We willen het voor jou als donateur of sponsor zo eerlijk en transparant mogelijk maken.

Als je onze vereniging als bedrijf sponsort, kunnen we gave tegenprestaties aanbieden. Denk aan zichtbaarheid op onze website, reclameborden in de speeltuin of een shoutout in persberichten en promotie-uitingen. We willen graag samen met jou een custom-made pakket creëren dat perfect bij jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen past.

Jouw steun maakt niet alleen de speeltuin supertof, maar heeft ook een langdurige impact op het welzijn en de ontwikkeling van de kids in onze buurt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle kids een te gekke en veilige speelplek hebben om in op te groeien.

Echt enorm bedankt voor je betrokkenheid en support aan Buurt- en Speeltuinvereniging Inter Amicos! We kijken er naar uit om samen iets geweldigs te doen!

Groetjes,

Het Team van Inter Amicos

Deze bedrijven gingen je voor

Hoe wil je doneren of sponsoren?