WELKOM BIJ INTER AMICOS! de Buurt- en speeltuinvereniging van Rijswijk

Op de agenda

Bingo’s voor volwassenen

Bingo voor iedereen vanaf 14 jaar We kunnen weer! Om dit te vieren houden we op zaterdag, 31 juli 2021, onze eerste bingo sinds tijden. Of er nog meer extra bingo's komen wordt nog bekeken i.v.m. vakanties etc. Hieronder de vaste data die we elk jaarlijkse ...

Klaverjasmarathon

Klaverjasmarathon 2021 Vanwege het feit dat de corona-maatregelen die het gebruik van onze accommodatie verhinderden, zijn opgeheven zijn we van plan om in oktober 2021 de klaverjasmarathon te gaan houden. De exacte datum is nog niet bekend; hou daarom de agenda in de...

Nieuwtjes en verslagen

Scharrelen bij BSV Inter Amicos

Scharrelen bij BSV Inter Amicos Mogen wij u voorstellen: Ons prachtig stel kippen! De kippen mogen zich gelukkig prijzen met het onderkomen dat onze vrijwilligers voor hen gebouwd hebben. Inmiddels worden de eieren in snel tempo geproduceerd door de dames. Af en toe...

We gaan weer van start!!!

De Corona-maatregelen die ook het gebruik van onze accommodatie hebben verhinderd, zijn opgeheven!  De verschillende activiteiten zijn daarom weer van start sinds 28 juni. Zo starten we op 31 juli a.s. met onze eerste bingo sinds tijden! Binnenkort komen we met...

Het onderhoud van de speeltuin

Ondanks (of misschien dankzij) de Corona-crisis hebben de vrijwilligers van Inter Amicos de handen weer eens uit de mouwen gestoken. De grootste klus allertijden was het opknappen van het speeldorp waar we al na het vorige seizoen aan waren...

Onze schommels

Het is gelukt! Mede dankzij een mooie donatie en onze vierkante meter actie hebben we nog voor het speeltuinseizoen de ondergrond van onze schommels kunnen aanpassen!

Voor kinderen tot en met 14 jaar

Kampeerweekend

We hebben uiteindelijk het zekere voor het onzekere genomen en het kampeerweekend verschoven naar 2022.
Het formulier is al wel in te vullen….

In de maand September gaan we een heel weekend naar Duinrell.

We vertrekken dan op vrijdag om 19.00 uur met een file auto’s uitzwaaiend door de papa’s en de mama’s richting Duinrell.

Daar aangekomen worden de kamers ingedeeld. Als dan alle bedden zijn opgemaakt wordt er nog een spel gedaan. En dan hup naar bed want de volgende morgen zijn de eerste al lekker vroeg wakker. Na het ontbijt richting Tikibad waar 2 uur wordt gegleden en gezwommen. ’s Middags is het attractie in en uit. Dit geldt ook voor de zondag.

De nieuwe aanwinst van de leiding, die we nu hebben, is vroeger zelf als kind mee geweest!

Dit is een superleuk weekend waar een hoop kinderen altijd naar uit kijkt!

Belangrijke informatie:
De leeftijd is van 6 tot en met 15 jaar
Kosten: €30,00 voor leden, niet leden betalen €60,00

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

 

Kinderbingo

Twee of drie keer per jaar houden we een gezellige kinderbingo. Dan hebben we een grote tafel vol met hele leuke prijzen. Er zit altijd wel iets bij voor iedereen! We spelen dan 5 bingo rondes en iedere ronde kun je wel 3 prijzen winnen!
De eerstvolgende kinderbingo is op zaterdag, 26 januari 2019. Aanvang 13.00 uur.

De volgende data:
23 februari 2019
30 maart 2019

Belangrijke informatie:
Onze kinderbingo’s zijn voor kinderen tot en met 13 jaar. Vanaf 14 jaar ben je meer dan welkom op onze bingo voor volwassenen.
De kosten: Voor leden € 2,50 per boekje en voor niet-leden € 5,00 per boekje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Impressie

Paasviering

Wat is er nou gezelliger dan met een hoop kinderen in de speeltuin naar paaseieren te zoeken?

Dit doen we meestal de zaterdag voor Pasen, waar dan ook nog een andere activiteit aan vooraf gaat, dat is ieder jaar wel iets anders.

Voor leden is dit gratis niet leden betalen een kleine bijdrage en kinderen tot en met 13 jaar zijn van harte welkom!

Viswedstrijd

1 keer per jaar gaan we op vrijdagavond vissen. Mocht je het soms leuk vinden om mee te gaan, maar je hebt geen hengel? Geen probleem! Die hebben wij en zorgen ook voor het visvoer.

Eenmaal aan de waterkant gaan de hengels uit om vissen te vangen. Tidens het vissen wordt er ook drinken en lekkers uitgedeeld.

Sport en speldag met barbecue

Dit is meestal op de laatste dag van de zomervakantie en dan doen we allerlei spelletjes en zetten we ons luchtkussen op! Na afloop gaan we gezellig barbecueën waar ook altijd de papa’s en mama’s van harte welkom zijn tegen een kleine vergoeding.

Deze supergezellige middag is dus voor jong en oud! Het sporten en spelen is wel voor kinderen tot en met 13 jaar

Halloween

Wij vieren dit altijd op de vrijdag vlak voor Halloween, waar we eerst met de kinderen gaan knutselen. Dat kan zijn lampionnen maken, maskers schilderen, snoeptasjes maken enzovoort!

Daarna gaan we lekker eten!

Om 19.00 gaan we achter een draaiorgel de wijk in, waardoor de kinderen verwend worden met soms wel heel veel snoep. Wij zijn alle buurtbewoners heel dankbaar, omdat ze dat met liefde doen. Dit duurt meestal een uurtje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Sinterklaas

Als Sinterklaas Nederland bezoekt slaat hij de kinderen van Inter Amicos zeker niet over. Als voorprogramma is er ieder jaar wel iets anders, zoals knutselen, Pietengym of soms is er zelfs wel eens een goochelaar bij. Natuurlijk gaan we daarna uit volle borst alle liedjes zingen om Sinterklaas maar binnen te krijgen, waar hij van alle kinderen wel wat weet en een cadeautje zit er ook altijd wel in voor iedereen!

Belangrijke informatie:
Dit is voor alleen leden van 0 tot en met 7 jaar
Soms vragen we een kleine bijdrage

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Kerstviering

Wat we op een kerstmiddag doen is altijd wel verschillend, zoals kerststukjes maken of we houden een echte high tea.

Voor leden is dit gratis niet leden betalen een bijdrage. Deze activiteit is voor kinderen tot en met 13 jaar.

Voor volwassenen (vanaf 14 jaar)

Impressie

Bingo

Dit spelen we van oktober tot en met maart op iedere laatste zaterdag van de maand.

We spelen dit met boekjes van 7 rondes en 1 boekje kost € 15,00, voor 2 boekjes betaal je € 25,00 mits je ze zelf speelt. Dan hebben we ook nog een super ronde en deze kost € 2,50 per blaadje. De zaal gaat open om 19.30 uur, waar onze vrijwilligers achter de bar jullie graag voorzien van een hapje en een drankje.

De data voor de komende periode vindt je hier.
Tot dan!

Biljarten

H.L.G.A.
De originele naam van onze biljartclub op de maandagavond. H.L.G.A. staat voor Het Loopt Goed Af. Wat loopt er goed af? Op de eerste plaats het biljart, op de tweede plaats de avond en de middag. Waarom? Natuurlijk spelen we onderling een competitie, maar bij onze biljartclubs gaat het voornamelijk om de gezelligheid.

Dus heb je zin om op maandagavond te biljarten, met de nadruk vooral op gezelligheid? Loop eens binnen en kijk hoe het eraan toe gaat!

Mocht je een rustigere omgeving willen hebben, sluit je dan aan op onze groep van de dinsdagmiddag.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Impressie

Impressie

Klaverjassen

Klaverjasclub ‘Het verzakertje’ draait al vele jaren haar klaverjasroosters in het clubgebouw aan de Handelskade 2a.

Met veel gezelligheid en zonder mes op tafel worden er elke woensdagavond drie bomen gespeeld. Gespeeld wordt zonder vaste maat en men moet verplicht gaan. Gespeeld worden een paasrooster, een zomerrooster en een kerstrooster. Gedurende zomermaanden wordt er vrij gekaart met prijzen op elke woensdagavond.

Een kleine wekelijks bijdrage zorgt voor de financiering van de prijzen en de jaarlijkse gezellige avond die kan bestaan uit: samen uit eten; eten en kaarten op de club etc.

Er is nog best wel ruimte om de club met een paar tafeltjes klaverjassers onder te brengen.
Kom daarvoor gerust eens langs op een woensdagavond. We beginnen om 20.00 uur en als lid van Inter Amicos ben je van harte welkom.

Klaverjasmarathon is volgeboekt!!!

Inschrijven kan niet meer!

1 x per jaar organiseren we een marathon en dit doen we op een zondag in maart.
Dit jaar is dat zondag, 22 maart 2020.

Aanmelden kan niet meer! We zitten vol!
Die dag spelen we 7 partijen op z’n Rotterdams en tussen ronde 3 en 4 staat er een heerlijke lunch klaar.
Na afloop van het klaverjassen we ook een tombola met leuke prijzen.

De kosten voor het inschrijven bedragen € 10,00 per persoon.
Het geld kan je overschrijven naar NL22 INGB 0000140662 t.n.v. BSV Inter Amicos, o.v.v. Klaverjasmarathon 2020 + de namen van het koppel. 

Let op: Vol is vol!

Impressie

 
Buurt- en Speeltuinvereniging Inter Amicos
Handelskade 2A
2282 KV Rijswijk
Nederland