Op de agenda

16 juli 2024 – Expeditie Inter Amicos

Een dag in het teken van de strijd door Kamp Inter en Kamp Amicos. Tijdens deze dag wordt de strijd gestreden tijdens verschillende proeven. Ben jij een team speler of kan jij goed rekenen schrijf je dan in voor dit avontuur.

23 juli 2024 – Inter Amicos bouwt

Deze dag staat in het teken van techniek en bouwen. Ben jij een echte bouwer of een technisch genie kom dan een dag lang lekker met de handen bezig zijn bij Inter Amicos

20 augustus 2024 – Kamp Inter Amicos

Deze dag wordt jij gerekuteerd door de legerleiding van Kamp InterAmicos. Er staat jou een zware training te wachten waar je fysiek tot het uiterste wordt gedreven. Ook ga je leren navigeren en vuur maken, als je aan het einde van deze dag nog niet bent afgevallen...

Nieuwtjes en verslagen

Moestuintje huren?

Moestuintje bij BSV Inter Amicos? Het is mogelijk om bij BSV Inter Amicos een moestuintje te huren. Dit zal volgens inschrijving gaan, u kunt zich opgeven via onze e-mail : moestuin@interamicos.nl.

Bingo voor volwassenen

Bingo voor iedereen vanaf 14 jaar Op 29 september 2024 is de eerstvolgende bingo! De zaal gaat open om 19.30; inloop vanaf 19.00 uur. Zie ook: Activiteiten Op de volgende data wordt bingo gespeeld: zaterdag, 19 oktober 2024 zaterdag, 30 november 2024 zaterdag, 21...

Voor kinderen tot en met 14 jaar

Kampeerweekend

Het eerste jaar dat we waarschijnlijk weer naar Duinrell gaan zal waarschijnlijk 2025 zijn…..
Het formulier is al wel in te vullen….

In de maand September gaan we een heel weekend naar Duinrell.

We vertrekken dan op vrijdag, 5 september om 19.00 uur met een file auto’s uitzwaaiend door de papa’s en de mama’s richting Duinrell.

Daar aangekomen worden de kamers ingedeeld. Als dan alle bedden zijn opgemaakt wordt er nog een spel gedaan. En dan hup naar bed want de volgende morgen zijn de eerste al lekker vroeg wakker. Na het ontbijt richting Tikibad waar 2 uur wordt gegleden en gezwommen. ’s Middags is het attractie in en uit. Dit geldt ook voor de zondag.

De nieuwe aanwinst van de leiding, die we nu hebben, is vroeger zelf als kind mee geweest!

Dit is een superleuk weekend waar een hoop kinderen altijd naar uit kijkt!

Belangrijke informatie:
De leeftijd is van 6 tot en met 15 jaar
Kosten: €30,00 voor leden, niet leden betalen €60,00

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

 

Kinderbingo

Twee of drie keer per jaar houden we een gezellige kinderbingo. Dan hebben we een grote tafel vol met hele leuke prijzen. Er zit altijd wel iets bij voor iedereen! We spelen dan 5 bingo rondes en iedere ronde kun je wel 3 prijzen winnen!
De eerstvolgende kinderbingo zal na het speeltuinseizoen zijn.

Belangrijke informatie:
Onze kinderbingo’s zijn voor kinderen tot en met 13 jaar. Vanaf 14 jaar ben je meer dan welkom op onze bingo voor volwassenen.
De kosten: Voor leden € 2,50 per boekje en voor niet-leden € 5,00 per boekje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Viswedstrijd

1 keer per jaar gaan we op vrijdagavond vissen. Mocht je het soms leuk vinden om mee te gaan, maar je hebt geen hengel? Geen probleem! Die hebben wij en zorgen ook voor het visvoer.

Eenmaal aan de waterkant gaan de hengels uit om vissen te vangen. Tidens het vissen wordt er ook drinken en lekkers uitgedeeld.

De Inter Amicos Spelen

Deze dag staat in het teken van Sport en Spel. Kom jij aan het einde van de dag als winnaar uit de bus? Dan draag jij 1 jaar lang de Inter Amicos titel!

Deze supergezellige middag is dus voor jong en oud! Het sporten en spelen is voor kinderen tot en met 13 jaar

Halloween

Wij vieren dit altijd op de vrijdag vlak voor Halloween, waar we eerst met de kinderen gaan knutselen. Dat kan zijn lampionnen maken, maskers schilderen, snoeptasjes maken enzovoort!

Daarna gaan we lekker eten!

Om 19.00 gaan we achter een draaiorgel de wijk in, waardoor de kinderen verwend worden met soms wel heel veel snoep. Wij zijn alle buurtbewoners heel dankbaar, omdat ze dat met liefde doen. Dit duurt meestal een uurtje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Sinterklaas

Als Sinterklaas Nederland bezoekt slaat hij de kinderen van Inter Amicos zeker niet over. Als voorprogramma is er ieder jaar wel iets anders, zoals knutselen, Pietengym of soms is er zelfs wel eens een goochelaar bij. Natuurlijk gaan we daarna uit volle borst alle liedjes zingen om Sinterklaas maar binnen te krijgen, waar hij van alle kinderen wel wat weet en een cadeautje zit er ook altijd wel in voor iedereen!

Belangrijke informatie:
Dit is voor alleen leden van 0 tot en met 7 jaar
Soms vragen we een kleine bijdrage

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Kerstviering

Wat we op een kerstmiddag doen is altijd wel verschillend, zoals kerststukjes maken of we houden een echte high tea.

Voor leden is dit gratis niet leden betalen een bijdrage. Deze activiteit is voor kinderen tot en met 13 jaar.

Voor volwassenen (vanaf 14 jaar)

Bingo

Dit spelen we van september tot en met maart op iedere laatste zaterdag van de maand.

We spelen dit met boekjes van 7 rondes en 1 boekje kost € 15,00, voor 2 boekjes betaal je € 25,00 mits je ze zelf speelt. Dan hebben we ook nog een super ronde en deze kost € 2,50 per blaadje. De zaal gaat open om 19.30 uur, waar onze vrijwilligers achter de bar jullie graag voorzien van een hapje en een drankje.

De data voor de komende periode vindt je hier.
Tot dan!

Biljarten

H.L.G.A.
De originele naam van onze biljartclub op de maandagavond. H.L.G.A. staat voor Het Loopt Goed Af. Wat loopt er goed af? Op de eerste plaats het biljart, op de tweede plaats de avond en de middag. Waarom? Natuurlijk spelen we onderling een competitie, maar bij onze biljartclubs gaat het voornamelijk om de gezelligheid.

Dus heb je zin om op maandagavond te biljarten, met de nadruk vooral op gezelligheid? Loop eens binnen en kijk hoe het eraan toe gaat!

Mocht je een rustigere omgeving willen hebben, sluit je dan aan op onze groep van de dinsdagmiddag.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Klaverjassen

Klaverjasclub ‘Het verzakertje’ draait al vele jaren haar klaverjasroosters in het clubgebouw aan de Handelskade 2a.

Met veel gezelligheid en zonder mes op tafel worden er elke woensdagavond drie bomen gespeeld. Gespeeld wordt zonder vaste maat en men moet verplicht gaan. Gespeeld worden een paasrooster, een zomerrooster en een kerstrooster. Gedurende zomermaanden wordt er vrij gekaart met prijzen op elke woensdagavond.

Een kleine wekelijks bijdrage zorgt voor de financiering van de prijzen en de jaarlijkse gezellige avond die kan bestaan uit: samen uit eten; eten en kaarten op de club etc.

Er is nog best wel ruimte om de club met een paar tafeltjes klaverjassers onder te brengen.
Kom daarvoor gerust eens langs op een woensdagavond. We beginnen om 20.00 uur en als lid van Inter Amicos ben je van harte welkom.

Klaverjasmarathon 13 oktober 2024

BSV Inter Amicos organiseert weer een klaverjasmarathon op zondag 13 oktober 2024

Aanmelden per koppel kan door een mail naar klaverjasmarathon@interamicos.nl onder vermelding van de namen van het koppel.

Die dag spelen we 7 partijen op z’n Rotterdams en tussen ronde 3 en 4 staat er een heerlijke lunch klaar.
Na afloop van het klaverjassen we ook een tombola met leuke prijzen.

De kosten voor het inschrijven bedragen € 12,50 per persoon.
Het geld kan je overschrijven naar NL22 INGB 0000140662 t.n.v. BSV Inter Amicos, o.v.v. Klaverjasmarathon 2024 + de namen van het koppel. 

Let op: Vol is vol!

 
Buurt- en Speeltuinvereniging Inter Amicos
Handelskade 2A
2282 KV Rijswijk
Nederland