Op de agenda

Moestuintje huren?

Moestuintje bij BSV Inter Amicos? Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij BSV Inter Amicos een moestuintje te huren. Dit zal volgens inschrijving gaan, u kunt zich opgeven via onze e-mail : moestuin@interamicos.nl.

Bingo voor volwassenen

Bingo voor iedereen vanaf 14 jaar Op 30 september 2023 is de eerstvolgende bingo! De zaal gaat open om 19.30; inloop vanaf 19.00 uur. Zie ook: Activiteiten Op de volgende data wordt bingo gespeeld: zaterdag, 21 oktober 2023

Nieuwtjes en verslagen

Moestuintje huren?

Moestuintje bij BSV Inter Amicos? Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij BSV Inter Amicos een moestuintje te huren. Dit zal volgens inschrijving gaan, u kunt zich opgeven via onze e-mail : moestuin@interamicos.nl.

Bingo voor volwassenen

Bingo voor iedereen vanaf 14 jaar Op 30 september 2023 is de eerstvolgende bingo! De zaal gaat open om 19.30; inloop vanaf 19.00 uur. Zie ook: Activiteiten Op de volgende data wordt bingo gespeeld: zaterdag, 21 oktober 2023

Voor kinderen tot en met 14 jaar

Kinderbingo

KINDERBINGO
Ja we mogen weer wat voor de kinderen betekenen daarom starten we zaterdag 26 februari met de eerste kinderbingo. Wij hebben er zin. De bingo is van 13.00 tot 15.00 uur. Kosten zijn €2,50 voor leden en €5,00 voor niet leden.
Alle kinderen tot 14 jaar zijn van harte welkom.
Hopelijk tot dan,
de activiteitencommissie
 
 

Kampeerweekend

We hebben uiteindelijk het zekere voor het onzekere genomen en het kampeerweekend verschoven naar 2022.
Het formulier is al wel in te vullen….

In de maand September gaan we een heel weekend naar Duinrell.

We vertrekken dan op vrijdag, 3 september om 19.00 uur met een file auto’s uitzwaaiend door de papa’s en de mama’s richting Duinrell.

Daar aangekomen worden de kamers ingedeeld. Als dan alle bedden zijn opgemaakt wordt er nog een spel gedaan. En dan hup naar bed want de volgende morgen zijn de eerste al lekker vroeg wakker. Na het ontbijt richting Tikibad waar 2 uur wordt gegleden en gezwommen. ’s Middags is het attractie in en uit. Dit geldt ook voor de zondag.

De nieuwe aanwinst van de leiding, die we nu hebben, is vroeger zelf als kind mee geweest!

Dit is een superleuk weekend waar een hoop kinderen altijd naar uit kijkt!

Belangrijke informatie:
De leeftijd is van 6 tot en met 15 jaar
Kosten: €30,00 voor leden, niet leden betalen €60,00

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

 

Kinderbingo

Twee of drie keer per jaar houden we een gezellige kinderbingo. Dan hebben we een grote tafel vol met hele leuke prijzen. Er zit altijd wel iets bij voor iedereen! We spelen dan 5 bingo rondes en iedere ronde kun je wel 3 prijzen winnen!
De eerstvolgende kinderbingo is op zaterdag, 26 januari 2019. Aanvang 13.00 uur.

De volgende data:
23 februari 2019
30 maart 2019

Belangrijke informatie:
Onze kinderbingo’s zijn voor kinderen tot en met 13 jaar. Vanaf 14 jaar ben je meer dan welkom op onze bingo voor volwassenen.
De kosten: Voor leden € 2,50 per boekje en voor niet-leden € 5,00 per boekje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Impressie

Paasviering

Wat is er nou gezelliger dan met een hoop kinderen in de speeltuin naar paaseieren te zoeken?

Dit doen we meestal de zaterdag voor Pasen, waar dan ook nog een andere activiteit aan vooraf gaat, dat is ieder jaar wel iets anders.

Voor leden is dit gratis niet leden betalen een kleine bijdrage en kinderen tot en met 13 jaar zijn van harte welkom!

Viswedstrijd

1 keer per jaar gaan we op vrijdagavond vissen. Mocht je het soms leuk vinden om mee te gaan, maar je hebt geen hengel? Geen probleem! Die hebben wij en zorgen ook voor het visvoer.

Eenmaal aan de waterkant gaan de hengels uit om vissen te vangen. Tidens het vissen wordt er ook drinken en lekkers uitgedeeld.

Sport en speldag met barbecue

Dit is meestal op de laatste dag van de zomervakantie en dan doen we allerlei spelletjes en zetten we ons luchtkussen op! Na afloop gaan we gezellig barbecueën waar ook altijd de papa’s en mama’s van harte welkom zijn tegen een kleine vergoeding.

Deze supergezellige middag is dus voor jong en oud! Het sporten en spelen is wel voor kinderen tot en met 13 jaar

Halloween

Wij vieren dit altijd op de vrijdag vlak voor Halloween, waar we eerst met de kinderen gaan knutselen. Dat kan zijn lampionnen maken, maskers schilderen, snoeptasjes maken enzovoort!

Daarna gaan we lekker eten!

Om 19.00 gaan we achter een draaiorgel de wijk in, waardoor de kinderen verwend worden met soms wel heel veel snoep. Wij zijn alle buurtbewoners heel dankbaar, omdat ze dat met liefde doen. Dit duurt meestal een uurtje.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Sinterklaas

Als Sinterklaas Nederland bezoekt slaat hij de kinderen van Inter Amicos zeker niet over. Als voorprogramma is er ieder jaar wel iets anders, zoals knutselen, Pietengym of soms is er zelfs wel eens een goochelaar bij. Natuurlijk gaan we daarna uit volle borst alle liedjes zingen om Sinterklaas maar binnen te krijgen, waar hij van alle kinderen wel wat weet en een cadeautje zit er ook altijd wel in voor iedereen!

Belangrijke informatie:
Dit is voor alleen leden van 0 tot en met 7 jaar
Soms vragen we een kleine bijdrage

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Kerstviering

Wat we op een kerstmiddag doen is altijd wel verschillend, zoals kerststukjes maken of we houden een echte high tea.

Voor leden is dit gratis niet leden betalen een bijdrage. Deze activiteit is voor kinderen tot en met 13 jaar.

Voor volwassenen (vanaf 14 jaar)

Impressie

Bingo

Dit spelen we van september tot en met maart op iedere laatste zaterdag van de maand.

We spelen dit met boekjes van 7 rondes en 1 boekje kost € 15,00, voor 2 boekjes betaal je € 25,00 mits je ze zelf speelt. Dan hebben we ook nog een super ronde en deze kost € 2,50 per blaadje. De zaal gaat open om 19.30 uur, waar onze vrijwilligers achter de bar jullie graag voorzien van een hapje en een drankje.

De data voor de komende periode vindt je hier.
Tot dan!

Biljarten

H.L.G.A.
De originele naam van onze biljartclub op de maandagavond. H.L.G.A. staat voor Het Loopt Goed Af. Wat loopt er goed af? Op de eerste plaats het biljart, op de tweede plaats de avond en de middag. Waarom? Natuurlijk spelen we onderling een competitie, maar bij onze biljartclubs gaat het voornamelijk om de gezelligheid.

Dus heb je zin om op maandagavond te biljarten, met de nadruk vooral op gezelligheid? Loop eens binnen en kijk hoe het eraan toe gaat!

Mocht je een rustigere omgeving willen hebben, sluit je dan aan op onze groep van de dinsdagmiddag.

Wil je meer weten over onze vereniging zelf? Lees het hier!

Impressie

Impressie

Klaverjassen

Klaverjasclub ‘Het verzakertje’ draait al vele jaren haar klaverjasroosters in het clubgebouw aan de Handelskade 2a.

Met veel gezelligheid en zonder mes op tafel worden er elke woensdagavond drie bomen gespeeld. Gespeeld wordt zonder vaste maat en men moet verplicht gaan. Gespeeld worden een paasrooster, een zomerrooster en een kerstrooster. Gedurende zomermaanden wordt er vrij gekaart met prijzen op elke woensdagavond.

Een kleine wekelijks bijdrage zorgt voor de financiering van de prijzen en de jaarlijkse gezellige avond die kan bestaan uit: samen uit eten; eten en kaarten op de club etc.

Er is nog best wel ruimte om de club met een paar tafeltjes klaverjassers onder te brengen.
Kom daarvoor gerust eens langs op een woensdagavond. We beginnen om 20.00 uur en als lid van Inter Amicos ben je van harte welkom.

Klaverjasmarathon 15 oktober 2023

BSV Inter Amicos organiseert weer een klaverjasmarathon op zondag 15 oktober 2023

Aanmelden per koppel kan door een mail naar klaverjasmarathon@interamicos.nl onder vermelding van de namen van het koppel.

Die dag spelen we 7 partijen op z’n Rotterdams en tussen ronde 3 en 4 staat er een heerlijke lunch klaar.
Na afloop van het klaverjassen we ook een tombola met leuke prijzen.

De kosten voor het inschrijven bedragen € 10,00 per persoon.
Het geld kan je overschrijven naar NL22 INGB 0000140662 t.n.v. BSV Inter Amicos, o.v.v. Klaverjasmarathon 2023 + de namen van het koppel. 

Let op: Vol is vol!

Impressie

 
Buurt- en Speeltuinvereniging Inter Amicos
Handelskade 2A
2282 KV Rijswijk
Nederland