Heb je concrete interesse in het ondersteunen van ons speeltuinvernieuwingsproject? Vul dan onderstaand contactformulier in en laat ons weten hoe je wilt bijdragen aan een bruisende en veilige speelomgeving voor de kinderen van Rijswijk.

Mocht je nog meer informatie nodig hebben over het project voordat je een beslissing kunt nemen, klik dan hier!

Wat is uw naam?(Vereist)
Meer informatie over ons project en sponsoren

Hier zijn tien vragen en antwoorden om je een goed beeld te geven van wat we willen bereiken en hoe je kunt helpen:

Wat zijn de doelen van Inter Amicos als buurt- en speeltuinvereniging in Rijswijk?

Ons hoofddoel is om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen uit de buurt kunnen spelen, groeien en plezier hebben. We willen een positieve invloed uitoefenen op de gemeenschap door middel van gezamenlijke activiteiten en het bevorderen van sociale interactie.

Hoe heeft de huidige staat van de speeltoestellen invloed op de buurt en de kinderen die de speeltuin bezoeken?

De huidige speeltoestellen zijn verouderd, afgekeurd en bieden niet genoeg uitdaging voor kinderen van vandaag. Door ze te vervangen, kunnen we de speeltuin weer aantrekkelijk maken voor kinderen en zorgen voor een positieve impact op hun fysieke en sociale ontwikkeling.

Hoe zorgt de vervanging van de speeltoestellen ervoor dat Inter Amicos een positieve impact kan hebben op de gemeenschap?

Door moderne, veilige en inclusieve speeltoestellen te installeren, creëren we een speeltuin die toegankelijk is voor alle kinderen, ongeacht hun capaciteiten. Dit bevordert gelijkheid, samenspel en sociale integratie binnen de gemeenschap.

Wat zijn enkele van de spannende plannen die Inter Amicos heeft voor de vernieuwde speeltuin?

We hebben grootse plannen voor de vernieuwde speeltuin! Enkele hoogtepunten zijn een nieuwe kabelbaan met een dubbele baan, waardoor er een spannend wedstrijdelement ontstaat. Daarnaast voegen we basketbal toe aan ons voetbalveld, waardoor kinderen meer sportieve mogelijkheden hebben.

Welke rol speelt de gemeente Rijswijk in dit project en waarom is hun financiële toezegging zo belangrijk?

We zijn verheugd te kunnen zeggen dat de gemeente Rijswijk ons project ondersteunt en een financiële toezegging heeft gedaan. Dit is van groot belang omdat het erkenning geeft aan de waarde van onze speeltuin voor de gemeenschap en het andere fondsen stimuleert om ook bij te dragen.

Welke andere bronnen van financiering zijn er nodig om het project te realiseren?

Naast de financiële toezegging van de gemeente Rijswijk, hebben we ook een substantiële eigen bijdrage nodig om het project te realiseren. We zijn actief bezig met fondsenwerving, zoals het aanvragen van subsidies bij organisaties zoals Fonds1818 en VSBFonds. Daarnaast verwelkomen we ook donaties van individuen en bedrijven.

Hoe kunnen lokale bedrijven en organisaties betrokken raken bij het sponsoren van de nieuwe speeltoestellen?

We moedigen lokale bedrijven en organisaties ten zeerste aan om betrokken te raken bij het sponsoren van de nieuwe speeltoestellen. Op onze speciaal ingerichte sponsorenpagina kunnen ze contact met ons opnemen en lezen over de verschillende mogelijkheden en tegenprestaties die we bieden.

Welke voordelen en zichtbaarheid kunnen sponsors verwachten door betrokken te raken bij dit project?

Sponsoren zullen zichtbaarheid krijgen op onze website, de speciale projectpagina, en we zullen hun logo’s plaatsen op een prominent reclamebord in de speeltuin. Bij substantiële sponsoring zullen de logo’s en namen van de sponsoren permanent worden aangebracht. Bovendien vermelden we onze sponsoren in persberichten en communicatie-uitingen.

Zijn er mogelijkheden voor sponsors om hun merk te promoten binnen de speeltuin of bij specifieke evenementen?

Ja, zeker! We staan open voor het bespreken van op maat gemaakte mogelijkheden om het merk van sponsors te promoten binnen de speeltuin of tijdens specifieke evenementen. We willen graag samenwerken en kijken naar creatieve manieren om wederzijdse voordelen te bereiken.

Hoe kunnen geïnteresseerden contact opnemen om meer te weten te komen over het sponsoren van de speeltuinvernieuwing en hoe kunnen ze bijdragen aan het project?

Voor meer informatie over het sponsoren van onze speeltuinvernieuwing en hoe je kunt bijdragen aan dit geweldige project, kun je een e-mail sturen naar info@interamicos.nl. We zullen zo snel mogelijk reageren en alle details verstrekken die je nodig hebt om betrokken te raken bij onze gemeenschapsinspanningen.

Trotse sponsoren

Ondersteund door