WELKOM BIJ INTER AMICOS! de Buurt- en speeltuinvereniging van Rijswijk

Onze schommels dreigen gesloten te worden

Helpt u ons aan de benodigde middelen?

Wat is er aan de hand?

Lieve, lieve mensen!

Op dit moment lopen wij met ons kleine clubje tegen een groot probleem aan:

Onze zandbak onder de schommels is erg vervuild met onkruid. Dat hebben we jaren kunnen opvangen door met regelmaat een groepje vrijwilligers bij elkaar te roepen en met de hand het onkruid te verwijderen.

Dat is een tijdje goed gegaan, maar nu is het zo dat wanneer je langzaam vooruit kruipt en het onkruid uit de grond trekt, groeit de vuiligheid achter je alweer aan.

Omdat het nu ineens zo extreem is en het daarom niet meer te doen is om het onkruid te blijven verwijderen, zijn wij genoodzaakt om de ondergrond te vervangen, want het schoonmaken van het zand en het verwijderen van dit onkruid is helaas maar een pleister op de wonde.

We kunnen dus niet anders dan de ondergrond vervangen door rubberen tegels, maar daar is veel meer geld voor nodig dan onze vereniging nu kan opbrengen. Om ervoor te zorgen dat onze schommels de komende jaren dus niet afgekeurd worden en dus blijvend gesloten zullen zijn, hebben we heel veel geld nodig.

Voor de totale oppervlakte van 100 vierkante meter hebben we alleen al aan materiaal € 4.000,- nodig en dat geld hebben we simpelweg niet.

Even omgerekend kost iedere vierkante meter € 40,- en willen wij eigenlijk vragen of u, die onze vereniging in welke vorm dan ook een warm hart toedraagt, vragen of u eventueel bereid bent om een hele of halve vierkante meter te kopen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw naam, tenzij anders gewenst, wordt vernoemd naast de schommels en daarmee een eerbetoon geven aan ieder die eraan heeft meegeholpen om onze schommels open te houden.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u dat dan aangeven aan 1 van onze vrijwilligers? U weet vast wel wie dat zijn…

Bij voorbaat is onze dank uit naam van alle kinderen al heel groot!

Help ons!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*